Men Freelite Jacket black-Kjus orange

Varenummer MS15-I00-15011
6,399.00 kr 7,999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne unikke konstruktion sørger for at jakken her giver dig en helt ny køreoplevelse. Denne specielle, helt vandtætte skijakke giver komfort og bevægelsesfrihed, du aldrig har oplevet i en teknisk jakke før. Det fleksible materiale bevæger sig med dig. Slidstærkt skulder- og håndledsmateriale beskytter jakken, når du bærer ski over længere distancer. Skiløbere, der bruger lang tid på pisterne vil sætte pris på lommer til skipas og briller. Jakken er designet med tanke på det hele!

Detaljer:
- 2-vejs vandafvisende YKK lynlås midt foran
- Justerbar forneden
- Aftagelig hætte med en 1-hånds-justering
- 4-vejs stretchfor med 3D-mesh skulderindsatser
- Fast justerbart snefang med antislide elastik
- To indvendige opbevaringslommer i mesh og en YKK® lynlåslomme
- KJUS AC-Vent ventilationssystem med manchetjustering
- Forformet sæt i ærmer med integrerede håndtasker
- Skipass-lomme med YKK®-lynlås
- Pengelomme
- Forlommer med skjulte YKK® lynlåse

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre