Formula Pants Skibuks - Dark Jet Green

Varenummer MS20-E03-44800
1,749.00 DKK 3,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Beskyt dine ben med disse super fede herre bukser. Bukserne byder bl.a. på højteknologisk beskyttende Schoeller ‐ DynatecTM stof, der fungerer som et skjold mod småskader og er modstandsdygtig over for slid og holder benene sikre. Benene forbliver altid varme takket være Fast Thermo Core-teknologi, der regulerer kropstemperaturer vha. det 100% vand- og vindtætte udvendige stof. Disse bukser er også super elastiske med 4-vejs strækbar foring og mikrofleece knæindsatser for yderligere komfort.

Detaljer:
- Ekstern taljustering for at finjustere pasformen
- Fixering løkker til at forbinde Kjus jakke og Kjus bukser
- Leddelte knæ for ergonomisk pasform
- Forlommer med YKK lynlåse
- 4-vejs strækbar foring med mikrofleece knæindsatser

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Buksetype: Almindelig
  • Fit: Regular
  • Isolering: Foret
  • Vandsøjletryk: 20.000mm