Mellow Snowboard 2023/24

Varenummer N.23.SNM.MEL.XX
3,039.00 DKK 3,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Mellow er en solidt etableret favorit, der blander den moderne directional shape med en alsidig surfstil ydeevne. Designet med masser af overflade areal med nose og kortere tail, er dette et slags board, der virkelig kommer til live på en pudderdag. Det er nemt at køre gennem de dybe sving, og elsker at blive kørt af den bagerste fod, når de hvide naturlige ”bølger” bliver mødt. Tænk: vilde cutbacks, bundløse pillow slashes og de hurtige skift ned gennem træerne.

Et stramt sidecut og mellemstift flex, giver det ægte all-mountaion egenskaber. Mellow føles reaktiv kant til kant og perfekt præstation på pisten, med det Surfy Camrock hjælper til at køre ubesværet hen over bump og flyder hen over sjappede forhold uden tab af flow. Hele herligheden er afsluttet med et toplag af askefinér, der giver en naturlig dæmpning og et vildt mat finish der kun er et fantastisk board værd.

Perfekt til en lettere øvet snowboarder, der leder efter et alsidig board som kan lidt af det hele. Det er helt vantittigt i off-pisten og på pisten. Den kan klare de højeste hastigheder og stadig holde kontrol.

Spefikationer:
- SHAPE: Directional
- PROFIL: Surfy Camrock
- FLEX: 8/10
- KERNE: N-7000, Masterwood core


Længde Bredde Binding Størrelse
155W 265mm M/L
160W 270mm L/XL

 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Piste