Megalight Snowboard 2023/24

Varenummer N.22.SNM.MEG.XX
4,239.00 DKK 5,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Lavet af Nideckers rødder i de schweiziske alper, er Megalight en letvægts freeride-model, der er i stand til at tegne linjer ned ad de mest tekniske nedkørsler. Camber mellem bindingerne, en mellemstiv flex og triax-glas giver præcis kantkontrol og et væld af snap, mens den forlængede rocker ved næsen hjælper dig med at køre hårdt ud af de dybe landinger.

Megalight dæmper vibrationer ved spids og hale gennem en konstruktion, de kalder Freeflex 3.0, og har en 3DN-kerne, der barberer endnu mere vægt fra målrettede områder. Nidecker kalder snowboardet for et adræt samurai-sværd, der er ekstremt nemt at håndtere ned gennem slanke og stejle bjergsider og store fald i off-pisten. Nidecker anbefaler du går en størrelse op for at lettere kunne flyde ovenpå sneen.

TEKNISKE DETALJER
KONSTRUKTION - N-TECH 2.0
En stor udvikling af deres allerede futuristiske N-TECH byggeproces. Hovedfunktionen er en 3D-hætte, der øger effekten af 3D-torsionsbokskonstruktionen mellem fødderne. Når det kombineres med Nideckers Freeflex 3.0-teknologi i næse og hale, producerer det avancerede flex- og stressfordelingsmønstre, der er unikke inden for snowboard-fremstilling.

TOP - ABSORBNID
Absorbnid er et innovativt top lag designet til at absorbere uønskede vibrationer. Dette giver Nidecker mulighed for at udvikle responsive, dynamiske boards, der stadig giver dig en jævn og gladfuld tur.

INSERT - 4/2-6 + 1
Med 6 rækker indsatser for hver 2. cm giver denne indsatskombination dig mulighed for at justere din holdning til den optimale position og fungerer med alle bindinger på markedet. Nideckers referenceposition er den næstsnævrest mulige position. Brug den ekstra haleindsætningsmulighed til de allerdybeste dage.

GLASFIBER - TRIAX PLUS
Resultatet af omfattende test med deres ryttere og ingeniører, deres Triax-laminat er orienteret i 45° i forhold til boardet og indeholder forskellige glas-tætheder. Dette giver ensartet vridningsflex, bedre pop og mere reaktivitet på hver tur.

TRÆKERNE - LET KERNE
Deres letteste kerne – med tre forskellige træsorter. Light Core er en perfekt kombination af paulownia for lethed, poppel for pop, og hårdttræs-bøgestrenge langs kanterne for at øge kernens holdbarhed, pop og beskyttelse mod kantstød.

BASE - N-9000
N-9000 er produceret med kulstofnanopartikler og har en meget tæt molekylær struktur, hvilket gør den til vores hurtigste og mest holdbare basismateriale.

EKSKLUSIVT TEKNIK - FREEFLEX 3.0
Ved at reducere træ og glasfiber i næse og hale, men forstærke dem med lettere, stærkere materialer, giver vores unikke Freeflex 3.0 teknologi os mulighed for at reducere brættets vægt betydeligt, samtidig med at styrke, holdbarhed og pop øges. Den dæmper også vibrationer og giver en ekstraordinær let fornemmelse ved overgang mellem sving.

EKSKLUSIVT TEKNIK - 3DNCONCEPT
Nideckers 3D N-koncept tager snowboardkonstruktion til næste niveau. En unik kernekontur mellem indsatserne giver boardet mulighed for at bøje forskelligt under hver fod, hvilket giver den ultimative følelse af kontrol og en tredimensionel køreoplevelse, du ikke finder andre steder.


Længde Bredde Binding Størrelse
158 254mm M/L
161 256mm M/LEr du stadig i tvivl?
Hvis du har flere spørgsmål om snowboardet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes over Mail eller Telefon, men et kig forbi en af vores butikker i Herning og København er også velkommen.
Mail: info@oneopensky.dk
Telefon: 97 12 29 65
 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Offpiste, Piste