Matador Lt - Orange Wing-Surfers 2022

Varenummer S26FW-M-LO
3,899.00 DKK 6,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Naish Wing-Surfer Matador er let, kompakt og kraftfuld. Den er designet til den mere erfaren wingfoilere, som ønsker at bruge den mindste wing så muligt, efter vindforholdende, med ekstra fokus på at surfe dønninger og bølger.

Matador har et stort bundtræk, en større diameter på LE (leading egde) og single strut, og er stivere sammenlignet med Naish’s wingsurfer, med kraften placeret længere fremme på wingen. LE’s taper er placeret mere i midten af wingen, med mere dihedral i profilen af wingen. Det er lavet på wingen, for at give en bedre upwind performance, og give en fantastisk stabilitet og balance når wingen holdes neutral for at surfe dønninger, bølger og downwinders. Med den kraft matador tilbyder, vil selv de tunge wing-surfere kunne komme op på foilet.

Når først wingen er kommet i neutral, forsvinder wingen ubesværet fra vindvinduet- som en tyrekappe, hvilket giver mulighed for at glide gennem dønningerne med det samme. Således kommer navnet ”matador”

I modsætning til en all-around wing-surfer, er matador designet til at blive fløjet meget upwind, og holdet neutralt, downvind. Vinduerne i wingen er derfor små, og placeret lige der, hvor en erfaren wingfoiler har brug for dem - med henblik på at wingen bliver holdt neutral det meste af tiden, og har fuldt udsyn.
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022