Mana GS 10'0 x 33

Varenummer SUP2-0M100S
8799.00 kr 10999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SUP2-0M100S Mana 10'0" GS 2020

Intro
Mana er et allround board som er ekstra bredt med fokus på begyndere som ønsker at udvikle deres SUP evner. Boardet er ekstra bredt i forhold til andre allrounds men stadig kort så du får masser af stabilitet mens det stadig er nemt at manøvrere i små til medium bølger. Hvad end dit mål er cruise eller bølger så er Mana perfekt hvis du er begynder og ønsker at prøve kræfter med det. GS-konstruktionen giver dig samme muligheder som i GTW-konstruktionen men til en billigere pris.

Naish som SUP-konstruktør
Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
Teknologiernes betydning for dig
GS-konstruktionen er bygget med et stærkt lag glasfiber rundt om kernen og ekstra træ forstærkning på oversiden. Dette giver boardet god styrke og holdbarhed mens der i bunden af boardet er lagt en stringer af træ som sikrer stivheden af boardet på langt. GS kommer med Crocodile Deck Grip som er komfortabelt at stå på og giver masser af greb år det bliver vådt.
Mana er bygget på ideen om andre allround boards men for at skabe ekstra stabilitet og brugervenlighed har man gjort boardet ekstra bredt. Med et V bundshape får du et board som er nemt at dreje hvilket også er hjulpet afsted er den ekstra rocker i tailen som sørger for at få dig afsted på bølgen. Thruster finne setuppet giver dig ekstra stabilitet og fart på bølgen så du får mere ud af dit Mana board på dage hvor forholdene ikke er optimale. 10’ versionen af Mana giver ekstra volumen og størrelse som giver større rids bedre muligheder på boardet samt mere retningsstabilitet når du cruiser.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Er du begynder på SUP eller har du lyst til at prøve kræfter med SUP bølgesurfing så er Mana et ideelt bud på et board for dig. Den overdrevne bredde og rocker i tailen sørger for at du får et board som er let og nemt at arbejde med ligemeget om du er i bølger eller cruiser. Mana er bygget så du hurtigt kan lære og mestre teknikkerne der kræves for at padle hurtigere og mere avancerede boards. Når det er sagt så bliver Mana ved med at være let at padle og du får masser af timer på vandet med dette board.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 10’0” – 304,8cm
- Bredde: 33” – 83,8cm
- Tykkelse: 4 3/4” – 12cm
- Liter: 190L
- Anbefalet vægt: Op til 104kg
- Finne: Thruster Center: MFC 6.5 + Side: MFC 4.5
Features
Ledge Handle
Crocodile grip EVA Pad
Bambus sandwich
Thruster Setup
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 10-11'
  • Brand: Naish
  • SUP type: All-round, Wave