Maliko Inflatable 14'0" X27 Carbon Light S26

Varenummer S26SI-ML1427
Fra
9,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Naish Maliko 14′ x 27″ Carbon Light er designet uden kompromis. Det er skabt til at vinde races. Disse lange og smalle brædder trækker DNA fra Maliko verdenstitelvindende hardboard og er lavet til at sejle hurtigt med ekstrem effektivitet. Det har Naish opnået ved at lave dem med en carbon stringer, der løber i længden af brættet på både top og bund. Disse stringere parret med de anbefalede 21 PSI gør boardet den stiveste i verden og minimerer enhver overdreven bøjning eller unødvendig rocker forårsaget af rytterens vægt og producerer overlegen hastighed.
Maliko ISUP har også adskillige gribehåndtag til nemme grab-and-go racescenarier med strandløbssektioner og gør det hurtigere og nemmere end nogensinde at komme ind og ud af vandet, selv på glatte overflader. For padlere, der ønsker det hurtigst mulige bræt med bekvemmeligheden ved en ISUP, kan Maliko's simpelthen ikke slås!

Konstruktionen:
Maliko Light har en enkeltlagskonstruktion med carbon stringere i toppen og bunden, og bruger et enkeltlags dropstitch-materiale. Denne konstruktion reducerer vægten, øger punkteringsmodstanden, holdbarheden og til en vis grad den samlede stivhed. Derudover er boardet bygget med et bredt, dobbelt PVC-lag på railsene, som giver stor holdbarhed, øget levetid og øget stivhed.
Boardet er konstrueret i en helt ny produktionsfacilitet med overlegen lim, materialer og kvalitetskontrol. Dette gør det muligt for Naish’s boards at blive oppustet til en højere PSI (21), for en utrolig stivhed, der fungerer mere som en kompositplade
Derudover har boardet strategisk placeret materiale langs brættets hale, som skaber en frigivelse af vandet, hvilket reducerer den spildte energi som følge af overfladespænding skabt i brættets ende. Dette får mest muligt ud af den energi, du producerer, og bevæger dig hurtigere fremad.

Ideel til ryttere op til 100 kg

Specifikationer:
- Længde: 14’0 / 426,7 cm
- Bredde: 27’’ / 68,6 cm
- Tykkelse: 6’’ / 15,2 cm
- Volume: 357 L

Inkluderet:
- Board
- Rygsæk til boardet med hjul
- Dual Flow Pump
- Reparations kit
- Finne
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Boardstørrelse: 14'0