Magic Wave Pro Windsurf Board 2022

Varenummer 221202-2111
18,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

To år på markedet, og boardet har klart fortjent sit ry som en af ​​de hotteste allroundere. Den så fremragende testrapporter verden over, og - endnu vigtigere - mund til mund fra imponerede ejere har gjort den til en enorm succes siden dens introduktion. Og efterspørgslen for dette board viser ingen tegn på at gå langsommere nu, hvor den går ind i sæson tre. Dette all-round wave-koncept kombinerer og udkonkurrerer de bedste egenskaber fra deres tidligere, all-time favorit wave-designs. The Magic Wave trækker fra Thruster Quad'ens hastighed, alsidigheden af ​​Wave Slates, nem sejlads fra Real World Waves. Den tilbyder også en utrolig hastighed og selvtillid på bølgen, der matcher ydeevnen af ​​Ultimate-bølgen under de fleste forhold, selv i bølger op til og over masthøjde.

Ekstremt hurtig til at høvle og nå tophastighed, springer Magic Wave ubesværet over hvidt vand og hopper ekstremt højt. Den tilbyder både front- og bagfodsbølgeridningsmuligheder, får fart og kontrol fra den avancerede rocker-form, smukke skinner og brede, tynde, ultrahøjtydende svalehale.
Selvtillid, hastighed, komfort og greb på bølgen kombineres i et bræt, der føles carvy og løst på bølgefladen, mens det stadig tilbyder den nødvendige hastighed til mere onshore-forhold.
Endelig et allround-board, som udmærker sig under middelmådige forhold, men som ikke går på kompromis med wave-ydelsen. JP’s mest spændende introduktion til bølgeplademarkedet i mange år.

Konceptet med et bredere swallow tail board med en lige så bred næse gav JP en stabil base for det nye board. De arbejdede utrætteligt på at udvikle en ny rocker til dette board, der er ekstremt hurtig uden at være for stiv på bølgen. Den meget hurtige, tidligt planende Wave Slate og den flere prisvindende Freestyle Wave var gode benchmarks. Den nye Magic Wave er lig med eller bedre Wave Slate i tidlig høvling, lav ende, tophastighed, alsidighed og løshed på bølgen. Og dens planende ydeevne kommer tæt på Freestyle Wave.
 

Specifikationer

  • Brand: JP Australia
  • Årgang: 2022