Madrisa Pants Dame Skibukser - Atlanta Blueblack

Varenummer LS20-G01-21802
1,749.00 DKK 3,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Disse lækre bukser til kvinder byder på en 2-lags konstruktion med skikantsbeskyttelse, der giver disse komfortable bukser med en fremragende holdbarhed sæson efter sæson. En 4-vejs strækbar skal og foring med præformede knæ føltes lige i en skiposition, hvilket øger komforten over mange timer. Talje og underben kan justeres efter den pasform, du ønsker. KJUS FAST THERMO-isolering, integrerede snefang ved ankler og en DWR-behandling holder dig varm og tør.

Detaljer:
- Ekstern taljustering for at finjustere pasformen
- Fixering løkker til at forbinde KJUS jakke og bukser
- Forlommer med YKK lynlåse
- Leddelte knæ for ergonomisk pasform
- Skiskantbeskyttelsen for en længere produktlevetid
- 4-vejs strækbart for med mikrofleece knæ og bundindsatser

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Buksetype: Almindelig
  • Fit: Regular
  • Vandsøjletryk: 20000mm