Mad Dog X32 9'0" S25 SUP Board 2021

Varenummer SUP1-S25D90032
7,349.00 DKK 11,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Naish Mad Dog boards er et af surfernes favoritter, der år efter år vender tilbage med nye forbedrede teknologier og designs. Den faste SUP er beregnet til havet, hvor den er i sit rette element, når der er små og mellemstore bølger. Med en høj stabilitet er dette board godt til begyndere eller til dig, der er vandt til stillestående vand på SUP og gerne vil prøve sporten af i bølger.
Boardet her på 9’0” er det lille af vores to Mad Dog X32 modeller fra Naish og med en volumen på 145L kan det holde op til 100kg.

Detaljer:
- EVA Pad, der er let med et fremragende grip, som har god holdbarhed.
- Decket er lavet af Glass Matrix, som har en forbedret styrke og holdbarhed.
- Fuldt PVC Deck rail
- CNC Cut EPS Core

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021
  • Boardstørrelse: 9'0