Mad Dog 9'0 x 32

Varenummer SUP1-0D90032
9039.00 kr 11299.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SUP1-0D90032 Mad Dog X32 9'0 2020


Intro
Mad Dog X32 er tilbage og med masser af surf performance til større og tungere padlere der ikke vil gå på kompromis med performance i bølgerne. En blanding af hurtigt regerende vendinger, sublim acceleration og stabilitet gør Mad Dog let at fange bølger på. Performance som er let at surfe i små til medium størrelse bølger.
Naish som SUP-konstruktør
Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
Teknologiernes betydning for dig
S-Glass sandwich er en topkonstruktion fra Naish med den nyeste og bedste teknologi. Boardet bygges op omkring en EPS-kerne der er skåret i en CNC cutter for at få maksimum præcision i boardets shape. Kernen dækkes af flere lag glasfiber som er stærkt og let hvilket giver boardet god holdbarhed og styrke specielt i området hvor du står. For at give boardet stivhed bruges en letvægts PVC sandwich konstruktion som dækker top, bund og rails. Dette er den letteste og stærkeste konstruktion fra Naish i et longboard shape som giver masser af stivhed på langs for at opretholde boardes profil selv i de store bølger. Boardet toppes af med ’Grooved & Embossed’ Eva hvilket giver det bedste grip og den bedste holdbarhed uden at gå på kompromis med vægten.
Mad Dog X32 er bygget på ideerne fra den originale Mad Dog serie men er i stedet produceret som et Wide Body surfboard. Den ekstra størrelse hjælper specielt lidt større og tungere riders som stadig vil have power og performance i deres board. I boardets nose er der en mono konkav som giver dig fart ind på bølgen. Boardet smid-section domineres af et V som bliver endnu mere udpræget i boardet tail. Dette giver dig en super loose fornemmelse af at gå fra kant til kant samt ekstra power ind på de lidt mindre bølger. Rockerlinjen og den ekstra bredde gør Mad Dog X32 super fed i lidt mere rodede forhold hvor sets kommer hurtigt efter hinanden. For at give dig den optimale performance i mindre bølger kommer Mad Dog X32 med et Quad fin set-up som standard men med muligheden for et thruster set-up hvis du foretrækker det.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Mad Dog X32 er et af de absolut fedeste performance bølgesup boards på markedet for større riders som kan lide alsidighed og performance. Leder du efter et board der performer i små til medium bølger selv når de kommer tæt så er Mad Dog X32 boardet for dig.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 9’0” – 274,3cm
- Bredde: 32” – 81,3cm
- Tykkelse: 4 3/4” – 12,1cm
- Liter: 145L
- Anbefalet vægt: Op til 109kg
- Finne: Quad – Thruster – Single // Front (2) FCS 4.75 + Back (2) FCS 4.0
Features
Ledge Handle
Grooved & Embossed EVA Pad
S-Glass konstruktion
FCS system

 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Brand: Naish
  • SUP type: Wave