MACH1 MV 120 TD GW Skistøvler

Varenummer 101932G1-D34
3,119.00 DKK 3,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Mach 1 MV 120 TD er lavet til dem, der kommer på bjerget, uanset hvilke forhold du udsættes for, det en højtydende skistøvle designet til avancerede skiløbere med mellemstore fødder, der leder efter all-mountain ydeevne, en komfortabel men præcis pasform og gode muligheder for tilpasning. Grundlæggende er det et højtydende skistøvledesign, MV 120 har T-Drive-teknologi, som er en revolutionerende skal-til-spænde-forbindelse, der tillader støvlen at fungere på en meget mere effektiv måde. Dette resulterer i et jævnt flex, bedre ydeevne og mindre energi, der kræves for at stå på ski på ved højt niveau. Når du tilføjer den asymmetriske krafttransmissionsskal og -spændedesignet til ligningen, får du en præcis støvle, der er hjemme i enhver form for terræn eller forhold. Pasform er prioritet nummer et i MV 120 og Custom Adaptive Shape C.A.S. teknologi er måden, de opnår det på. Udviklet med en anatomisk formet skal og liner, C.A.S. teknologi giver en fantastisk pasform lige ud af æsken, men gør det muligt at tilpasse støvlerne, hvis det er nødvendigt.

Bootfitting
Hos One Open Sky, er vi eksperter i skistøvler, analyse, tilpasning, bootfitting og såler. Vi kan tilbyde dig Danmarks største udvalg med et sortiment på mere 3000 par støvler i alle bredder og typer hver sæson. Vi har som de eneste i Danmark BootDocs Vandra scannere, der analyserer dine fødder i 3D samt Fischers nye VACUUMFIT - sammen med vores mange års erfaring i bootfitting og føddernes anatomi, har vi derfor grundlaget for at finde skistøvler med det perfekte fit til netop dig.
Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker i Herning eller København og være sikker på at få den helt rigtige støvle.
 

Specifikationer

  • Brand: Tecnica
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 100 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 120