MACH1 MV 110 TD GW Skistøvler

Varenummer 101933G1-900
3,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Mach 1 MV 110 TD rammer det bedst for øvet skiløbere med mellem størrelse fødder, der leder efter en mere afslappet, all-mountain støvle. Grundlæggende i højtydende skistøvledesign, har MV 110 T-Drive-teknologi, som er en revolutionerende skal-til-spænde-forbindelse, der tillader støvlen at fungere på en meget mere effektiv måde. Dette resulterer i en jævnere mere konsistent flex, bedre ydeevne og mindre energi, der kræves for at stå på ski på et højt niveau. Når du tilføjer den asymmetriske krafttransmissionsskal og -spændedesignet til ligningen, får du en støvle, der giver dig et fantastisk niveau af kontrol, som får dig til at føles hjemme i enhver form for terræn eller forhold. Pasform er prioritet nummer et i MV 110 og Custom Adaptive Shape C.A.S. teknologi er måden, vi opnår det på. Udviklet med en anatomisk formet skal og liner, C.A.S. teknologi giver en fantastisk pasform lige ud af æsken, men gør det muligt at få støvlerne tilpasset, hvis det er nødvendigt.

Bootfitting
Hos One Open Sky, er vi eksperter i skistøvler, analyse, tilpasning, bootfitting og såler. Vi kan tilbyde dig Danmarks største udvalg med et sortiment på mere 3000 par støvler i alle bredder og typer hver sæson. Vi har som de eneste i Danmark BootDocs Vandra scannere, der analyserer dine fødder i 3D samt Fischers nye VACUUMFIT - sammen med vores mange års erfaring i bootfitting og føddernes anatomi, har vi derfor grundlaget for at finde skistøvler med det perfekte fit til netop dig.
Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker i Herning eller København og være sikker på at få den helt rigtige støvle.
 

Specifikationer

  • Brand: Tecnica
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 100 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 110