MACH1 LV 120 TD GW Skistøvler

Varenummer 10192CG1-D34
3,119.00 DKK 3,899.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Mach1 LV 120 TD er lavet til dem, der kommer på bjerget, uanset hvilket forhold du kastet under. Det en højtydende skistøvle designet til øvet skiløbere med mellemstore fødder, der leder efter en støvle med all-mountain ydeevne, en behagelig men præcis pasform og gode muligheder for tilpasning. Grundlæggende et højtydende skistøvledesign, har LV 120 T-Drive-teknologi, som er en revolutionerende skal-til-spænde-forbindelse, der tillader støvlen at fungere på en meget mere effektiv måde. Dette resulterer i et jævnt flex, bedre ydeevne og mindre energi, der kræves for at stå på ski på et højt niveau. Når du tilføjer den asymmetriske krafttransmissionsskal og -spændedesignet, får du en præcis støvle, der er hjemme i enhver form for terræn og sneforhold. Pasform er en prioritet nummer et i den nye LV 120 og Custom Adaptive Shape C.A.S. teknologi er måden, vi opnår det på. Udviklet med en anatomisk formet skal og liner, C.A.S. teknologi giver en fantastisk pasform lige ud af æsken, men gør det muligt at tilpasse støvlerne, hvis det er nødvendigt.

Bootfitting
Hos One Open Sky, er vi eksperter i skistøvler, analyse, tilpasning, bootfitting og såler. Vi kan tilbyde dig Danmarks største udvalg med et sortiment på mere 3000 par støvler i alle bredder og typer hver sæson. Vi har som de eneste i Danmark BootDocs Vandra scannere, der analyserer dine fødder i 3D samt Fischers nye VACUUMFIT - sammen med vores mange års erfaring i bootfitting og føddernes anatomi, har vi derfor grundlaget for at finde skistøvler med det perfekte fit til netop dig.
Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker i Herning eller København og være sikker på at få den helt rigtige støvle.
 

Specifikationer

  • Brand: Tecnica
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 98 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 120