MACH1 LV 110 TD GW Skistøvler

Varenummer 10192DG1-900
2,719.00 DKK 3,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Mach 1 LV 110 TD rammer det bedste sted for øvet skiløbere med fødder af lav volumen, der leder efter en mere afslappet, all-mountain støvle. Grundlæggende er det et højtydende skistøvledesign, LV 110 har T-Drive-teknologien, som er en revolutionerende skal-til-spænde-forbindelse, der tillader støvlen at fungere på en meget mere effektiv måde. Dette resulterer i et jævnt flex, bedre ydeevne og mindre energi, der kræves for at stå på ski på et højt niveau. Når du tilføjer den asymmetriske krafttransmissionsskal og -spændedesignet til ligningen, får du en støvle, der giver dig et fantastisk niveau af kontrol, som får dig til at føle dig helt hjemme i enhver form for terræn eller sneforhold. Pasform er prioritet nummer et i LV 110 og Custom Adaptive Shape C.A.S. teknologi er måden, vi opnår det på. Udviklet med en anatomisk formet skal og liner, C.A.S. teknologi giver en fantastisk pasform lige ud af æsken, men gør det muligt for støvlerne at blive tilpasset, hvis det er nødvendigt.

Bootfitting
Hos One Open Sky, er vi eksperter i skistøvler, analyse, tilpasning, bootfitting og såler. Vi kan tilbyde dig Danmarks største udvalg med et sortiment på mere 3000 par støvler i alle bredder og typer hver sæson. Vi har som de eneste i Danmark BootDocs Vandra scannere, der analyserer dine fødder i 3D samt Fischers nye VACUUMFIT - sammen med vores mange års erfaring i bootfitting og føddernes anatomi, har vi derfor grundlaget for at finde skistøvler med det perfekte fit til netop dig.
Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker i Herning eller København og være sikker på at få den helt rigtige støvle.
 

Specifikationer

  • Brand: Tecnica
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 98 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 110