MACH SPORT MV 85 GW Dame Skistøvler

Varenummer 201601G1-062
2,559.00 DKK 3,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

En skistøvle, der leverer komfort og selvtillid, Mach Sport MV 85 W GW er designet til kvindelige skiløbere med mellemstore fødder. Støvlens specifikke funktioner omfatter C.A.S. Cuff Adapt System, som effektivt og nemt justerer styrken omkring læggen, så den passer til en række forskellige underbensformer, og Women's Natural Stance, som placerer dig i en perfekt afbalanceret position. En anatomisk formet NFS liner med Celliant giver varme og en behagelig, sikker pasform. Hvis det er nødvendigt, kan du også tilføje personlig tilpasning med Tecnicas C.A.S. system til at løse eventuelle yderligere tilpasningsproblemer. En 85 flex giver jævn, progressiv støtte, mens de dobbelte Quick-Instep og Lift-Lock spænder gør det nemt at komme ind og ud. GripWalk sålerne garanterer en ekstrem nem gangbarhed. Mach Sport MV 85 W GW kombinerer den nødvendige komfort for at holde dig på bjerget længere med den ydeevne, der kræves for at tage dit skiløb til det næste niveau.

Bootfitting
Hos One Open Sky, er vi eksperter i skistøvler, analyse, tilpasning, bootfitting og såler. Vi kan tilbyde dig Danmarks største udvalg med et sortiment på mere 3000 par støvler i alle bredder og typer hver sæson. Vi har som de eneste i Danmark BootDocs Vandra scannere, der analyserer dine fødder i 3D samt Fischers nye VACUUMFIT - sammen med vores mange års erfaring i bootfitting og føddernes anatomi, har vi derfor grundlaget for at finde skistøvler med det perfekte fit til netop dig.
Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker i Herning eller København og være sikker på at få den helt rigtige skistøvle til dig.
 

Specifikationer

  • Brand: Tecnica
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Støvlebredde: 100 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 85