M3 Black/Perceive Variable Green Inkl Halsrør + Ekstra Linse

Varenummer 19174104002
1,419.00 DKK 2,029.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
M3 er en af de bedste modeller fra ANON. Det fede design og den høje kvalitet spiller super godt sammen og skaber her en helstøbt lækker goggle, som du med garanti vil værdsætte og beholde i mange år. Når det kommer til teknologier, er listen lang, men man kan fx nævne silikonestroppen, der er lavet med No-slip overflade, Anti-Fog teknologi, udluftningskanaler, der skubber varme ud og at brillerne selvfølgelig er super lette.

Der hvor ANON dog har været mest geniale er med deres Magna-Tech, PERCEIVE-linse og MFI-system:
Magna-Tech gør det ved hjælp af magneter muligt at udskifte din linse nemt og hurtigt – du kan faktisk gøre det kørende. PERCEIVE-linsen er den helt nye linse, der øger kontrasten og sørger for at du kan se de forskellige konjunkturer i sneen og samtidig gør det lettere for vandet på din linse at glide og reducere mængden af fingeraftryk med 80%.
Du kan læse mere om Magna-Tech og PERCEIVE "HER.

MFI-systemet sørger for, at du på en hurtig og stilfuld måde kan holde dine kinder og hals varm ved hjælp af det magnetsystem, der klipser et halsrør sammen med broen over næsen.
Du kan læse mere om MFI-systemet HER.

Og som om alt dette ikke skulle være nok, så inkludere ANON endda både en ekstra PERCEIVE-linse, så du har linser til både sol og overskyet vejr, og et halsrør til dine nye briller, så du aldrig går ned på gear. Alt i alt er denne brille til dig, der gerne vil ind i det sammenhængende system og få fat i de bedste briller.

Detaljer:
- Unisex brille design
- Vægt til væg design med 40% mindre skum.
- Tre lag skum
- Minimal vægt med en blød og fleksibel indre ramme
- Passer bedst til medium og store ansigter.
- Hjelm kompatibel
- MFI teknologi, bruger magneter til at forbinde halsrør og bro over næse (MFI er inkluderet)
- Over the Glass kompatibelt, hvilket betyder, at du nemt kan bære dine normale briller med skibriller på.
- Bonus linse og mikrofiber beskyttelsestaske inkluderet
- Magna-Tech system, gør det let og hurtigt at skifte linser
- No-slip silikone rem
- Anti-fog betyder at du aldrig skal blive forstyrret af damp fra munden igen.
- Fuldt udluftningssystem med mange ventilationskanaler.

Inkluderet:
- MFI-halsrør, som nemt kan klipses fast under brillen
- Ekstra linse. Denne brille kommer med Variable Green linsen til solrigt vejr (22% / S2) og en Cloudy Pink ekstra linse til overskyet vejr (53% / S1).

ANON’s historie
ANON, Burtons underselskab, er dedikeret kun til goggle og hjelme. ANON handler om at beskytte dine øjne og holde dit syn klart, så du nemt kan få øje på forhindringer og se, hvor du skal hen på bjerget. Vinterbrillerne er lavet med produkter af høj kvalitet, der er holdbare og pålidelige, så du hele tiden kan holde et øje på målet.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Anon
  • Årgang: 2021-22
  • Goggle funktion: 1 ekstra linse, Inkl. Halsrør, Til brillerbrugere (OTG)