M Rider Ski J Black

Varenummer G54075212-050
2,279.00 kr 3,799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Denne skijakke er lavet af Hipe Core, et vind- og vandtæt materiale med god åndbarhed lavet af genanvendt materiale - en perfekt jakke til fritids-skiløber. Du har alle de funktionelle detaljer, du kan forvente af et førende skimærke: quiltet foring, forseglede sømme, lynlåsventilation og strategisk placerede lommer.

Detaljer:

- 100% genanvendt polyester
- HipeCore+
- Vandtæt og åndbar
- Vandsøjletryk: 10.000 mm
- Tapede syninger
- Fiberfor i to tykkelser
- Aftagelig, 2-vejs-justerbar hætte
- Ærmeventilation
- Faconsyede ærmer
- Vindfang og Velcro i ærmerne
- Justerbar underkant
- To håndlommer med lynlås
- Brystlomme med lynlås
- Ærmelomme til liftkort
- Inderlommer
- Brilletørrer
- Sneskørt
- Kobling til skibukser
- Vægt: ca. 1160 gram
- Ryglængde, str. M: 74,5 cm

Peak Performance’s historie

Peak Performance slog sine første rødder i området omkring Åre, et lille bjerg i Sverige, hvor 3 erfarne skiløbere mødtes. Vintersportsentusiasterne fald hurtigt i snak om, hvorfor ingen lavede noget skitøj som de gerne ville bruge, hvor de bl.a. diskuterede hvorfor de f.eks. ikke fandt nogle af de eksisterende skijakker fede og hvorfor intet af det nuværende tøj var lavet, så de ville bruge mere tid på bjerget. I dag laver Peak Performance tøj til mange forskellige sportsgrene og er en af de førende producenter indenfor udendørs beklædning.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Peak
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre