M Maroon J Black

Varenummer G54075204-050
1,499.00 kr 2,499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Denne fuldblods herre skijakke fra Peak Performance får dig omgående til at længdes efter vinter og skipister. Maroon Jacket er i HipeCore+ med 100% genanvendt polyester. Materialet er vindtæt, vandtæt og åndbart og med tapede syninger over hele linjen. Vandsøjletrykket ligger på 10.000 mm og åndbarheden på 10.000 g/m²/24h. Det isolerende for er lidt tykkere i torsoen end i ærmerne og hætten.

Maroon Jacket er forsynet med en aftagelig hætte, der kan justeres i to retninger. Ærmerne er med ventilation, faconsyede albuer, vindfang og Velcro-stropper, og jakkens underkant har en justeringssnøre. Der er to forlommer, en brystlomme og en inderlomme med lynlås. Derudover har jakken en mesh-inderlomme og en ærmelomme til liftkort. Jakken inkluderer også en brilletørrer.

Inde i jakken findes der et snefang og kobling til andre peak Performance skibukser.

Detaljer:

- 100% genanvendt polyester
- HipeCore+
- Vandtæt og åndbar
- Vandsøjletryk: 10.000 mm
- Tapede syninger
- Fiberfor i to tykkelser
- Aftagelig, 2-vejs-justerbar hætte
- Ærmeventilation
- Faconsyede ærmer
- Vindfang og Velcro i ærmerne
- Justerbar underkant
- To håndlommer med lynlås
- Brystlomme med lynlås
- Ærmelomme til liftkort
- Inderlommer
- Brilletørrer
- Sneskørt
- Kobling til skibukser
- Vægt: ca. 1160 gram
- Ryglængde, str. M: 74,5 cm

Peak Performance’s historie

Peak Performance slog sine første rødder i området omkring Åre, et lille bjerg i Sverige, hvor 3 erfarne skiløbere mødtes. Vintersportsentusiasterne fald hurtigt i snak om, hvorfor ingen lavede noget skitøj som de gerne ville bruge, hvor de bl.a. diskuterede hvorfor de f.eks. ikke fandt nogle af de eksisterende skijakker fede og hvorfor intet af det nuværende tøj var lavet, så de ville bruge mere tid på bjerget. I dag laver Peak Performance tøj til mange forskellige sportsgrene og er en af de førende producenter indenfor udendørs beklædning.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Peak
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre