Lowball Langærmet T Shirt Buoy Blue

Varenummer 21764100400
249.00 DKK 499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Burtons Historie

Burton er efterhånden blevet et af de bedst etablerede snesports brands indenfor snowboardudstyr, snowboards og snowboard tøj. Burtons Historie startede tilbage i 1977, hvor Jake Burton dedikerede sit liv til at tage snowboarding fra baghaven og ind på pisterne. Efter at snowboarding er vokset, har Burton haft et stort fokus på at udvikle de bedste produkter i samarbejde med verdenseliten af atleter indenfor snowboarding. Gennem de sidste 40 år har Burton præget udviklingen og snowboard sporten med nye innovationer og designs, som i den grad har sat sit præg. I dag er bæredygtighed blevet en del af alt hvad Burton gør og står for. Burton er en af foregangsmændene for konstant at søge et lavere bæredygtigt indtryk, så vi alle kan have mere glæde af snesporten. Dette samme gælder indenfor Burtons tekstil, hvor de også har et stort fokus på bæredygtighed og det grønne miljø. Dette ses også igennem dette produkt, der er stemplet med Burtons blueprint.
Produktinformation

Går du og mangler en klassisk langærmet t-shirt, så er du kommet til det rette sted. Denne lækre Lowball langærmet t-shirt er en klassiker fra Burton. Der er på begge ærmer trykt ”BURTON”, der giver trøjen et streetlook. T-shirten kan nemt bruges til de køligere sommeraftener, hvor man har brug for et ekstra lag.
Hvorfor skal du købe dit produkt hos OneOpenSky?

Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen - 97 12 29 65 - altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at kunne bestille en anden størrelse hjem, hvis din størrelse er udsolgt, eller hvis du finder en anden style mere interessant.

 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020
  • Køn: Herre
  • Fit: Regular