Lowball Fleece Pullover Hoodie - Lapis Blue

Varenummer 21769101400
349.00 DKK 699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne stilfulde og lækre hoodie fra Burton kan bruges i hverdagen, til udendørs idræt og på skiferien. Hoodien kommer i et Kænguru-design fra 90’erne, så du har et varmt og blødt sted til dine hænder, når armene trænger til hvile eller til opbevaring, hvis bukserne ikke har lommer. Et hul til tommelfingeren gør den ekstra behagelig i det kolde vejr.

Detaljer:
- Regular fit

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Fit: Regular