Longboard Starlite 10'0" X 29"' SUP Board 2021

Varenummer 2010210101002
11,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Her får du et high-performance Longboard, der er alsidig, utrolig lydhør og nemt at vende.

Denne SUP er inspireret af Starboard’s legendariske Surf Longboard-model, designet til at bliver surfet i bølger fra 1 fods små strand brud til hoved-høje revbrud. Boardsene tilbyder hurtig down-the-line surfing samt evnen til at surfe i den kritiske del af bølgen. Disse banebrydende former er blevet modtaget supergodt af teamriders og alle, der har testet dem.

Konstruktionen
Den nye 2021 Starlite-konstruktion har en ultra-holdbar, ridsefri og slagfast beskyttelse af skinne og fuldt træ dæk. Twill Azure og Charcoal Rail-båndet er stærkt imod slag fra padle og stød. Hele dækket har 0,6 mm australsk fyrretræ, som er uden for 2 glasskind, hvilket øger den samlede brudstyrke. Dækket og bunden har nu dobbelt stringer-dæk og bund, placeret tæt på skinnen for øget brudstyrke.

Specifikationer
- Længde: 304,8 cm
- Bredde: 73,7 cm
- Tykkelse: 8,3 cm
- Volumen: 123 L
- Kompatible med ryttere fra: 45-95 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: All-round, Wave
  • Board størrelse (interval): 10-11'