Loadout 30 Go Box Charcoal

Varenummer SKU-0601-CHARCOAL
2,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktoplysninger
At have dit udstyr tilgængeligt og beskyttet er ikke til forhandling for næsten ethvert udendørs eventyr. Load Out GoBox er bygget til at være uforgængelig og kan udholde dage i solen, negative temperaturer i marken og den daglige brug af at blive slæbt ind og ud af bilen eller båden.

Detaljer:
- DEFENDER MATERIALE: Vi kan ikke sige, at det er ubrydeligt - men denne lastkasse kan modstå alvorlige konsekvenser, selv under de mest ekstreme forhold.
- WILDPROOF DESIGN: Vandtæt og støvtæt for at holde gear inde beskyttet mod uønsket vildmark.
- 100% VANDTÆT: Pakning, låse og udluftning arbejder sammen for at sikre, at gearet indeni forbliver tørt.
- STACKABLE: Nesting design og skridsikre fødder holder din opsætning høj og stram.

Dimensioner og specifikationer
- Tom vægt 5,4 kg

Historien om YETI
I 2006 grundlagde to brødre YETI Coolers med en simpel mission: byg den køleboks, de ville bruge hver dag, hvis den eksisterede. En, der blev bygget til den seriøse udendørs entusiast. En, der kunne tage de tæsk, de vidste, at de ville støde på ude i marken og på vandet. En, der simpelthen ikke ville bryde sammen. De besluttede tidligt, at produktinnovation ville komme fra nødvendighed og førstehåndserfaring - ikke fra markedsundersøgelser og dataanalyse. I dag, performer YETI produkterne, når det betyder mest - hvad enten det er en udflugt til fjerntliggende ørkener, fiskeri i de danske søer, eller bare at være sammen med venner i baghaven.
 

Specifikationer

  • Brand: YETI
  • Årgang: 2021S