LIVE SHIELD Vest AMID W Black

Varenummer AN5205038
1,124.00 DKK 1,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne Atomic Live Shield Vest AMID W til kvinder er det tyndeste og mest fleksible niveau 2 rygskjold nogensinde! Vesten er et ægte gennembrud inden for beskyttelse og hemmeligheden er det materiale, den er fremstillet af, kaldet AMID Body. Det er et rørformet skumsystem, der absorberer energi ved stød. Samtidig er skjoldet super fleksibelt og tilpasser sig dine bevægelser i enhver temperatur. Skjoldet har også et taljebælte, der kan justeres i højden, så det passer til forskellige kropstyper for en nødvendig individuel pasform.

Detaljer:
- AMID Body
- Ergonomisk Slim Fit
- Meget åndbar
- Ultra Fleksibel
- Aftagelig og justerbar talje bælte
- Elastic Air Mesh
- 4-Way Stretch Lycra
- vaskbar
- Letvægts
- Lavet til kvinderAtomic’s historie
Atomic er et af de mest vel- og anerkendte vintersportsmærker i hele verden! Hvis du har været på skiferie før, kan vi næste garantere dig, at du har set Atomic-ski, støvler eller stave. Brandet er en af de helt store spillere og levere kvalitet og fedt design, sæson efter sæson.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Atomic
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame