Sir Francis Bacon

Varenummer 19D0003
3674.00 kr 4899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Med sine ekstraordinære teknologier, vil Lines fremragende Sir Francis Bacon sørge for, at du får en lang og god dag i naturen. Skien sikrer, at der hverken bliver gået på kompromis med komfort eller ydeevne.

Line har produceret nogle af verdens bedste all mountain ski igennem tiderne, hvor livet udenfor pisterne er i høj kvalitet, og det samme kan siges om tiden på pisterne. Dette skyldes ikke mindst skienes dreje radius, der ligger på 16 meter, som er ligesom en carving ski. Skien udfylder derved alle de behov som en skiløber kunne ønske sig.
Kernen på skien er produceret af træ og letvægts Paulownia, som skaber den bedste vægt fordeling, samt den mest robuste kerne i denne kollektion. Skiens kanter er konstrueret af polyethylen i et vertikalt design. Dette giver en ski, som let absorbere eventuelle vibrationer, og giver en bedre kraftoverførelse fra dig til sneen. Skien er konstrueret med et lidt længere kant greb end Lines almindelige ski. Dette sikre dig et bedre og mere effektivt greb igennem hele svinget. Skien er produceret med Lines Fatt Base & Edge koncept, der giver dig en 30% tykkere base og kant, med højere stålkanter. Dette resultere i en dramatisk længere holdbarhed på skien, som i sidste ende giver en længere levetid. Lines 3D Convex Tips & Tail teknologi er udviklet af Eric Pollard. Dette giver en mere flyvende fornemmelse på powder sneen, samt en ekstra dimension i dine sving.

Detaljer:

- Kerne: let vægtig og robust
- Fremragende kraftoverførelse til sneen
- Longer Active Edge
- Fatty Base & Edge
- 3D Convex Tips & Tails
- Fantastisk sving radius
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • : Sir Francis Bacon 2020
  • Brand: Line
  • Ski type: Twin tip