Line Miner XM Prizm Snow Sapphire Iridiu Linse

Varenummer AOO7093LS-000008
815.00 DKK 1,019.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Allround-linse, der er lavet til blandede forhold. Kommer med en blå farvetone.

Line Miner er naturligvis født med en PRIZM™ linse, så du altid er sikret det bedste billede af konjunkturerne i sneen. Linsen er særdeles beskyttende overfor de farlige UVA/UVB/UVC stråler, som solen udsender. Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, de sikrer komfort, klart udsyn og beskyttelse imod slag, og 100% UV beskyttelse.
Der kan ses på nedstående billede at PRIZM Sapphire Iridium linsen er bedst egnet til en kombination af sol og skyer, som gør den til en god kombi linse.

Se hvor Prizm linsen performer bedst herunder:
Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021-22
  • Linse: Allround