Line Miner XL Prizm Torch Iridium Skibrille

Varenummer 0OO7070-70700201
1,035.00 DKK 1,479.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Oakley Lineminer er designet til at give en det ultimative udsyn på pisten. Bygget op omkring en cylindrisk (flad buet) linse, har Oakley formået at gøre Lineminer mindre i profilen (tyndere). Det giver et uhørt stort synsfelt, både til siderne og op og ned.

Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, de sikre komfort, klart udsyn og 100% UV-beskyttelse. Alle Oakleys linser er to lags linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F2, for at minimere mængden af dug, når man kommer fra en temperatur til en anden.

At have en skibrille, der ikke passer til ens hjelm, kan ødelægge selv den bedste dag på ski. Oakleys goggles er tilpasset til at passe størstedelen af alle hjelme på markedet.

Linse: Prizm Torch Iridium - Allround linse lavet til blandede forhold, kommer med en rød farvetone.

PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ift. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontrast i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

Detaljer:
- O-Matter Ramme
- 3 lags fleece
- F2 antidug behandling
- Ideel fra medium- til store ansigter

Se hvor din Prizm linse performer bedst herunder:
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).


 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021W
  • Goggle funktion: Standard, Til brillerbrugere (OTG)
  • Linse: Solskin, Universal