Line Miner XL Skibrille Prizm Snow Sapphire

Varenummer 0OO7070-70707301
1,479.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Opnå et oldschool look med denne cylindrisk linse, dog med opdateret teknologier.

Oakley Line Miner er blevet lavet med ideen om, at den skal give det ultimative syn med et cylindrisk design. Brillen er lavet, så den trækkes nærmere dit ansigt, og derfor give et perfekt udsyn.

Line Miner er designet i et stort fit, så den passer til et væld af ansigter og hjelme. Skibrillen er født med en PRIZM™ linse, så du er sikret et perfekt billede af konjunkturen i sneen. Linsen er samtidig behandlet med en F3 Anti-fog coating, som skal mindske risikoen for dug ved temperatur skift.

Derudover er linsen lavet i Plitonite®, det er et materiale som er særdeles beskyttende overfor solens farlige UVA/UVB/UVC-stråler.

Detaljer:
- PRIZM™ linse
- Large Fit
- Microbag inkluderet
- 50 mm bred justerbar strop
- Fleksibel O Matter® ramme
- Rammeløst design
- F3 Anti-Fog coating
- Godkendelser: ANSI Z87.1 og EN 166

Se hvor din Prizm linse performer bedst herunder:
Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2023-24
  • Goggle funktion: Standard, Til brillerbrugere (OTG)
  • Køn: Herre
  • Linse: Allround