Line Miner L Skibrille Prizm Snow Sapphire

Varenummer 0OO7070-7070A601
887.00 DKK 1,479.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Line Miner L Prizm Snow Sapphire
Produkt information
Oakley Lineminer er designet til at give en det ultimative udsyn på pisten. Bygget op omkring en cylindrisk (flad buet) linse, har Oakley formået at gøre Lineminer mindre i profilen (tyndere). Det giver et uhørt stort synsfelt, både til siderne og op og ned.

Denne goggle kommer eksklusivt med Oakleys nye Prizm Inferno. Med Prizm Inferno har Oakley installeret et varmelegeme direkte i linsen. Ja, du læste rigtigt; det er som at have gulvvarme direkte i gogglen. Med denne teknologi er man 100% sikker på, at duggede linser hører fortiden til. Ved at bruge et eksternt batteri modul, kan man let tænde og slukke for enheden. Designet til at holde strøm i 6 timer, perfekt til en hel dag på bjerget.

Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, der sikrer komfort, klart udsyn og 100% UV-beskyttelse. Alle Oakleys linser er to lags linser, der isolerer og beskytter mod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F2 for at minimere mængden af dug, når man kommer fra en temperatur til en anden.

At have en skibrille, der ikke passer til ens hjelm, kan ødelægge selv den bedste dag på ski. Oakleys goggles er tilpasset til at passe størstedelen af alle hjelme på markedet.

Linse: Line Miner L Prizm Snow Sapphire - Linse specielt lavet til en kombination af solrigt og overskyet vejr.

Teknologien bag linsen
PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ift. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontraster i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

Detaljer:
- Large fit
- Microbag inkluderet
- O-Matter Ramme
- OTG Forberedt
- 3 lags fleece, som optimerer komforten i brillen
- F3 antidug behandling
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021-22
  • Goggle funktion: Standard, Til brillerbrugere (OTG)
  • Køn: Herre
  • Linse: Allround