Lima Tufskin 3 pcs S35

Varenummer 2085210101003
839.00 DKK 1,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Padlen
Lima Tufskin er et helt nyt design fra Starboard, der introducerer et board med en ny konkav og blad form, der integrerer det allerbedste fra de fantastiske World Cup Lima-padler.
Lima Tufskin er altså padlen til dig, der gerne vil have en slank profil, høj stivhed og lav vægt i en padle, der kommer til at holde i mange år. Det yderste område af bladet er stort og giver maksimal bevægelse fremad, selvom bladet ikke er helt nedsænket. Aldrig før har en entry-level padle været så tæt på en performance padle.

Type
Hvis du er begynder, kan det være en super god ide med en justerbar padle. Det skyldes, at du endnu ikke ved hvilken padle længde, der er korrekt for dig og dermed kan du prøve forskellige ting. Den justerbare padle er også god, hvis man ikke har plads til opbevaring eller transport er besværligt. Er du erfaren og har du styr på disse ting, vil personalet hos One Open Sky uden tvivl anbefale dig at se nærmere på en fixed padle, der både er lettere og hurtigere.

Flex
Padlen kommer med et flex på S35, hvilket betyder, at den ligger i den stive ende af skalaen. Derfor er den specielt relevant for høje mennesker, der har tendens til at bøje padlen mest.

Specifikationer
- Bladets længde: 42 cm
- Bladets bredde: 18,2 cm
- Bladets areal: 528,1 cm2
- Min længde: 159 cm
- Max længde: 213,6 cm
- Vægt: 855,7 gramStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021
  • Paddle type: 3-delt justerbar