Lima Tiki Tech 29mm Hybrid S35 2-delt Justerbar SUP Padle

Varenummer 2087210101-LTS35
898.00 DKK 1,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Padlen
Lima padlen er lavet til dig, der gerne vil være hurtig og vinde. Det meget direkte tag og evnen til automatisk at omdirigere er lige præcis det, der får Starboards team-ryttere til at vælge Lima.
Alle der ejer en Lima padle kan prale af, at Lima driver SUP-boardet markant hurtigere gennem vandet. Derfor vil Lima også i fremtiden være den nye standard inden for højtydende paddling.

Type
Hvis du er begynder, kan det være en super god ide med en justerbar padle. Det skyldes, at du endnu ikke ved hvilken padle længde, der er korrekt for dig og dermed kan du prøve forskellige ting. Den justerbare padle er også god, hvis man ikke har plads til opbevaring eller transport er besværligt. Er du erfaren og har du styr på disse ting, vil personalet hos One Open Sky uden tvivl anbefale dig at se nærmere på en fixed padle, der både er lettere og hurtigere.

Flex
Padlen kommer med et flex på S35, hvilket betyder, at den ligger i den stive ende af skalaen. Derfor er den specielt relevant for høje mennesker, der har tendens til at bøje padlen mest.

Specifikationer
- Bladets længde: 53.7 cm
- Bladets bredde: 16,9 cm
- Bladets areal: 520,6 cm2
- Min længde: 163 cm
- Max længde: 223 cm
- Vægt: 673,2 gram

Starboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021
  • Paddle type: 2-delt justerbar