Lima Prepreg Carbon 29mm Carbon S40 SUP Padle

Varenummer 2084210101-LC1S40
2,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Padlen
Lima padlen er lavet til dig, der gerne vil være hurtig og vinde. Det meget direkte tag og evnen til automatisk at omdirigere er lige præcis det, der får Starboards team-ryttere til at vælge Lima.
Alle der ejer en Lima padle kan prale af, at Lima driver SUP-boardet markant hurtigere gennem vandet. Derfor vil Lima også i fremtiden være den nye standard inden for højtydende paddling.

Type
Er du godt inde i SUP-boarding og vil du have maksimal fart i hvert eneste tag? Så er der ikke andre muligheder end en fixed padle. På denne måde opnår du det mest konstante flex over hele skaftet. Det er gennem en fixed padle du får de bedste resultater ift. vægt, fordi de er meget lette, hvilket betyder en del på både lange og korte distancer. Personalet hos One Open Sky anbefaler dig uden tvivl en fixed padle, hvis du har erfaring med SUP-boarding.

Flex
Padlen kommer med et flex på S40. Det betyder, at den ligger lige midt i skalaen, hvor den tilbyder en perfekt balance mellem stivhed og flex. Padlen er ideel for nærmest alle mennesker med en gennemsnitlig højde og vægt.

Specifikationer
- Bladets længde: 53,7 cm
- Bladets bredde: 16,9 cm
- Bladets areal: 520,6 cm2
- Max længde for fixed: 219.6 cm
- Vægt: 409,6 gramStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Paddle type: Fast Længde