LEATHER PULL OVER MITT SVART Luffe

Varenummer 35641-100
269.00 kr 449.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Ønsker du et ekstra lag beskyttelse til dine langrends/touring handsker, er Hestra Leather Pull over mit svaret. Lavet med gedelæder i håndfladen og Gore-Windstopper på håndryggen, er man sikret optimal beskyttelse imod elementerne.

Luffen er lavet i en tæt pasform, og passer derfor ikke ud over alle handsker. Vi anbefaler at bruge denne luffe omkring ens tynde handsker.

Hestra’s historie
Hestra er et af de førende, mest erfarne og anbefalelsesværdige brands, hvis du leder efter slidstærke, varme og funktionsstærke handsker. Hestras styrke er, at de er specialiserede inden for feltet og det gør, at fokus er 100% at optimere funktion og komfort i deres ski- og hverdagshandsker. Hvis du køber et par handsker fra dette mærke, vil du ikke blive skuffet over holdbarheden og kvaliteten.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Hestra
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre