Le Split Mono - Ski 2023/24

Varenummer FCSKW24-SMON-LD
2,999.00 DKK 6,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Tro dine øjne, Faction Le Split Mono er ankommet. Med funky, frisk grafik fra Cody Cirillo, der er Faction-teamrider om dagen og kunstner om natten, præsenterer Faction stolt Supreme Roller Skate Split Mono. Poppel/eeche-kernekonstruktionen er kombineret med en freeride flat tail-form og elliptisk sidecut for at give den klassiske mono en moderne fornemmelse. Le Split Mono er designet til touring-entusiaster, der ønsker spændingen ved en monoski på deres backcountry-missioner.

Letvægts poppelkerne
Poppel er et holdbart nåletræ, der bøjer og popper pænt og har gode vibrationsabsorberende egenskaber. Det giver skien mulighed for at poppe, butter og stamp som en all-mountain freestyle-ski og har også nok vridningsstabilitet til at gribe imponerende på nedkørslen.

Bæredygtig trækerne
Kernen af poppel kommer fra skovene i nærheden af Factions europæiske fabrikker, hvilket eliminerer kulstofomkostningerne ved at transportere råmaterialer over store afstande.

Biobaseret harpiks
Denne ski bruger en miljøbevidst, biobaseret harpiks, hvor 35% af molekylerne stammer fra plantemateriale. Det har de samme strukturelle egenskaber som harpiks, der udelukkende stammer fra petrokemiske produkter.

XL sidewall i fuld styrke
En konstruktion, der placerer strimler af beskyttende materiale langs siderne af kernen, mellem kanten og toparket. Sidewalls giver det bedst mulige kantgreb og stabilitet, når skien er engageret i et sving, samt beskytter trækernen, kanterne og toppladen mod stød og skader udefra.

Elliptisk sidecut
Elliptical Sidecut består af en længere radius under foden og kortere radius i skiens tip og tail. Den lange radius under foden betyder, at du kan dreje hurtigere og lettere, mens en kortere radius i spidsen og halen resulterer i lettere sving. Dette sidecut giver mulighed for en bred vifte af sving radiusser, vinkler og monteringspositioner.

Anti Chip Micro Cap
Micro-cap-konstruktionen er en hybrid af en førsteklasses sandwich-sidewall-konstruktion smeltet sammen med en let, holdbar cap-konstruktion. Med micro-cap giver sandwichkonstruktionen et fantastisk kantgreb og vridningsstabilitet, mens skiens topark omslutter og møder sidevæggen og beskytter den skrøbelige samling, der kan være tilbøjelig til at flække.

Mustache flex
Dette flex fungerer bedst for de fleste skiløbere. Nyd stabiliteten foran og bag bindingsområdet, som giver et solidt kantgreb. Derefter går vi over til glat, progressivt flex i spids og hale for nemt at absorbere alle de forskellige bump og snefnug på bjerget. Dette flex giver en lettere indledning og afslutning af svinget.

Blankt topark med høj holdbarhed
Faction bruger det bedste topmateriale, der findes, og de tester det grundigt for at sikre, at det kan holde til regelmæssig brug. Det er indkøbt tæt på deres fabrikker i Europa for at sikre en mere venlig forsyningskæde.
 

Specifikationer

  • Brand: Faction
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Ski type: Mono