L Gore-Tex Jacket Army

Varenummer G0651904-ARM
1,749.00 kr 2,499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Alsidig, let og tilpasningsdygtig, denne stormklare GORE-TEX 2-L konstruktion går sammen med Volcoms V-Science åndbare foringssystem, for at give dig fremragende beskyttelse, der følger din krop for at sveden ikke dræner din krop for varme. Det strømlinede design i lag leveres med fuldt tapede syninger og er spækket med fede teknologier. Her kan man fx nævne Volcoms patenterede Zip-Tech-interface, der forbinder din jakke til dine bukser for at opnå beskyttelse overalt, eller den indvendige medielomme, der lader dig holde tempoet gennem din egen musik.

Detaljer:

- GORE-TEX garanteret at holde dig tør
- GORE-TEX 2-lags med PFCec-fri DWR
- Standard pasform
- V-Science åndbart foringssystem
- Fuldt tapede syninger
- Lynlås Tech® Jacket to Pant Interface
- Hidden Toggle Cinch Hood
- Justering af perifer hætte

Volcom’s historie

Volcoms historie begynder i 1991, da brandet bliver født i Californien, USA. Volcom er drevet af deres vilje til hele tiden at optimere produkterne, hvilket også forklarer deres kerneværdier: at de selv bruger deres produkter, at de er drævet af deres produkter, at produkterne har en lang levetid og at produktionen skal være bæredygtig. Alle disse faktorer spiller sammen for at skabe de bedste kvalitetsprodukter.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Volcom
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre