Kode Wood Sandwich

Varenummer 1004210301-WS
16,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Det nye Kode 2021 fås i to nye størrelser, med to finnesæt lige ud af kassen: de nye 2021 Kodes er Starboard’s hurtigste freewave boards i single-fin mode og deres bedste onshore wave boards endnu i tri-fin mode.

Om konstruktionen
Dette board er betrukket med 0,6 mm australsk fyrretræ på et lag af 3 mm H100 PVC, for at sikre holdbarhed og komfort i en lav vægt. Træet er mindre synligt i dette års model og beskyttes af en dejlig blå maling, der giver en rigtig flot farve – isæt på vandet. Boardet tager os direkte tilbage til nogle af de originale starboards med stil.Starboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddle boarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Windsurfboard kategori: Freeride, Freestyle, Wave