Ike Shorts - Black

Varenummer MG20-D09-15000
599.00 DKK 1,199.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du er til golf eller en anden form for udendørs aktivitet, hvor du gerne vil se præsentabel ud, men gerne vil bevare den høje strækbarhed, skal du med garanti tage et kig på disse fede performanceorienterede shorts. Shortsene er lavet i et strækbart materiale og har både forlommer, baglommer og plads til bælte.

Detaljer:
- Forlommer
- Baglommer
- Plads til bælte
- Anti-slide scorecard pocket

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2022
  • Køn: Herre
  • Fit: Regular