Din indkøbskurv er tom

close
close

Your wishlist is empty.

Tøv ikke og browse our catalog Find noget lækkert til dig!

  Freelite Jacket Blue Stone

  Varenummer MS15-E07-21000
  7,999.00 kr
  Størrelsesguide
   

  Produkt detaljer

  Verdens første strikkede skijakke. Kjus Freelite jakken tager frihed og bevægelighed til et helt nyt niveau. Jakken er designet til at forstærke din krops naturlige fleksibilitet, og den giver fuld beskyttelse i både regn og slud. Er i den nye udgave mere fitted og med et nyt flot mønster.

  For at gøre den strikkede Freelite jakke klar til al slags vejr, har Kjus parret den eksklusive Kjus Fast10 membran med DWR coating. Disse giver tilsammen en jakke, der er vandtæt, men stadig åndbar. Derudover har jakken Polartec Alpha teknologien, der tørrer hurtigere end lignende isolations materialer. Og for at toppe det hele er jakken udstyret med Kjus’ patenterede AC-vent teknologi, der sørger for perfekt regulering af temperaturen, så du hverken fryser eller sveder for meget.

  Freelite Jacket har flere tekniske funktioner: Fast 10, AC-vent og 3 D Technology

  Detaljer
  - Aftagelig hætte med en-hånds justering
  - Halsedisse
  - Kjus AC-vent ventilations system
  - Justering af ærmekanter
  - YKK lynlås med hagebeskyttelse
  - 4-vejs stræk foring med 3D net indsats på skulderne
  - 2 lags stof
  - Face fabric: 100% Polyester
  - Foring: 100% polyester
  - Krops isolering: Polartec Alpha (100% Polyester)
  - DWR coating
  - Vandsøjle: 10.000 mm
  - Åndbarhed: 20.000 g/m2/24h
  - Regular fit

  Fast 10
  Fast 10 gør tøjet vandafvisende, vindtæt og yderst åndbar. Membranen er 4-vejs strækbar og har et vandsøjletryk på 10.000 mm samt åndbarhed på 10.000 g/m2/24h.

  AC-Vent
  AC-vent er en patenteret teknologi fra Kjus. Den bruger kroppens eget naturlige kølesystem til at reducere mængden af energi, der bruges til at styre kroppens mikroklima. Dette system gør, at tøjet hele tiden regulerer sig efter kroppen, så du hverken kommer til at fryse eller svede for meget.

  3D technology
  Kjus’s 3D teknologi sikrer bevægelsesfrihed i alle retninger. Når man har et Kjus produkt på stopper strækbarheden ikke bare ved ydrestoffet. Kjus har lavet strækbare linninger og isolation, for at hele produktet følger kroppens bevægelser.
  Læs mere >
   

  Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Kjus
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Herre