Formula Pant biking red

Varenummer MS20-A05-30700
1749.50 kr 3499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Kjus Formula Pants er den klassiske skibuks, i en regulær pasform, og med god strækbarhed. Formula buksen er år efter år blevet forbedret, både i pasform og teknologi.

Formula kommer med Dermizax EV membran, Black Magic, DWR coatning, 3D teknologi, FastThermo og Schoeller Dynatec. Alt dette gør Formula til en af det mest komplette skibukser på markedet.

Det er muligt at fastgøre Kjus seler i direkte i bukserne.

Detaljer:
- 4-vejs stræk
- Ergonomisk formede knæ
- Justering i taljen
- Strækbart snefang med silikone bånd
- Loops til at fastgøre snefang til jakke
- Schoeller DYNATEC
- Mulighed for at sætte Kjus seler på
- 20.000 mm søjletryk
- 24.000 g/m2/24h åndbarhed


3D teknologi
Kjus’ 3D teknologi sikre bevægelsesfrihed i alle retninger. Når man har et Kjus produkt på, stopper strækbarheden ikke bare ved ydrestoffet. Kjus har lavet strækbar lininger og isolation, for at hele produktet følger kroppens bevægelser.

Black Magic Mens EV
Mænd og kvinder er ikke ens, og det er den måde deres kroppe arbejder på heller ikke. Kjus har udviklet længe på Black Magic teknologien, og gået endnu dybere ind i kønsbestemt beklædning. Black Magic er lavet med Dermizax to lags membran. Herre udgaven af Black Magic har følgende fordele:
- Øget åndbarhed
- Fuld 4 vejs stræk
- 20.000 mm søjletryk
- 24.000 g/m2/24h åndbarhed

Schoeller Dynatec

Der findes ikke noget værre, end at skære hul i sine nye skibukser med skien. Schoeller dynatec giver beskyttelse imod skikanter, og er strategisk placeret på indersiden af buksebenet.
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Rød
  • Season Code: 2017W
  • Brand: Kjus
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Herre