Boys Downforce Jacket AtlBlue- Green

Varenummer BS15-E02-21833
1399.30 kr 1999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

KJUS’ Boys Downforce Jacket bruger high loft padding for at opnå den ultimative varme, så du kan holde varmen, selv på de koldeste dage. Boys Downforce Jacket er uden tvivl KJUS’ varmeste jakke, specielt lavet til ambitiøse juniorer.
Boys Downforce Jacket har mange forskellige egenskaber. Den har bl.a. en aftagelig hue med en pasform, der er tilpasset efter et barnehoved. Derudover har den lynlåse, der beskytter mod vejret og justerbart velcro ved håndleddene, for at give den perfekte pasform. Altså er Downforce jacket en stilren og komfortabel jakke, der især er god på de kolde dage.
Boys Downforce Jacket har flere tekniske funktioner: Fast 10, Fast Thermo Core og Free Motion

Detaljer:
- YKK® lynlås
- Aftagelig hætte
- Justerbart velcro
- Varm inderside af fleece
- Størrelse: 116-176
- Vandsøjle: 10’000 mm
- Åndbarhed: 10’000 g/m2/24h
- Regular fit

Fast 10
Fast 10 gør tøjet vandafvisende, vindtæt og yderst åndbar. Membranen er 4-vejs strækbar og har et vandsøjletryk på 10.000 mm samt åndbarhed på 10.000 g/m2/24h.

Fast Thermo Core
Fast Thermo er isolerende stof med stræk, der holder kroppen varm, når temperaturen falder, så du ikke bliver kølet ned ved et lavere aktivitetsniveau – eksempelvis på en tur i skiliften.

Free Motion
Kjus Free Motion er en teknologi, der giver ubegrænset bevægelighed. Free Motion er baseret på de mest innovative strækbare materialer med fremragende egenskaber i forhold til elasticitet, vægt og åndbarhed.
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Navy
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Kjus
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Junior