Kilroy Twin Snowboard

Varenummer 19533104000
2,519.00 DKK 3,149.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
Kilroy Twin er oprindeligt designet til park og piste, men kan også tages med ud i off-pisten. Boardet har både twin shape og -flex. Det betyder, at nose og tail er symmetriske og, at du uden problemer kan skifte imellem at køre regular eller switch. Den symmetriske shape sikrer også god balance på rails, på boxe samt i eventuelle rotationer. Kilroy har en klassisk camberprofil. Du vil deraf opleve et godt skær på pisten, god respons og et fedt pop, og da boardets flex er mellem-blødt, er det samtidigt tilgivende.

Boardet har en Super Fly 800G Core trækerne. Denne er forstærket med Dualzone EGD og Biax Fiberglass. Boardet er dermed stærkt, tilgivende og fleksibelt.

Så, drømmer du om at at hoppe, at cleare boxes eller rails, at lave grabs, at lave presses – ”you name it”; Kilroy skal nok hjælpe dig i gang. Boardet er ideelt til både erfarne såvel som let øvede ”freestylere”.

Specifikationer
BEND: Camber Bend
FLEX: Twin Flex
SHAPE: Twin
CORE: Super Fly 800g Core
BOARD MOUNT: Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22