Kilroy 3D Snowboard

Varenummer 21710101000
2,159.00 DKK 3,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Det nye board Killroy fra Burton er lige hvad du skal have fingrene i, hvis du er vild med parken! Det nye design er retningsbestemt i udseende, men kører ens om de vender den ene eller anden vej. Boardet er som sagt skabt til parken, hvor dets kvaliteter skinner igennem, men det kan også sagtens gebærde sig i All-mountain snowboarding og en smule i puddersneen. Camberdesignet gør boardet lidt svært for nybegyndere at håndtere og Burton sigter derfor efter de riders, der er meget øvede og eksperter.
Boardet er udviklet med Burtons Channel Mounting System, der er kompatibel med mange af de store firmaers snowboardbindinger.

Detaljer:
- Bend: Classic Camber design

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber
  • Terræn: Freestyle/park