KILO 2.0 GRAY HEATHER

Varenummer 21343100020
245.00 DKK 489.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Rigtig lækker rygsæk, der kan holde det nødvendige, som du gerne vil have med på dit næste skieventyr eller din næste skoledag. Denne taske fungerer perfekt for dem, der skal ud i OFF-pisten og lege i sneen, eller bare skal holde det, der er nødvendigt for at familien får en god dag. Er vejret meget omskifteligt kan det være en god ide at tage en rygsæk med, så der er plads til ekstra handsker eller linser til skibrillerne. Tasken er dog indrettet på en sådan måde, at den også kan bruges til skole eller arbejde i hverdagen.

Detaljer:
- Holdbart materiale, der afviser vand og sne
- 27L
- Afdeling til vandflaske
- Afdeling til 15” computer

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22