KevPro

Varenummer KEVPROV2
4,349.00 DKK 5,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
KevPro er, som navnet antyder, Kevin langeree’s go-to board. Nu er version 2 kommet med et opdateret kernedesign som giver dig ekstra styrke specielt i området omkring finnerne. Kevin siger om boardet: ”Kev Pro får dig til at hoppe højere, lande blødere. Der er masser af pop, super greb, stabilt feel og god kontrol under høj fart hvilket giver et utroligt smooth ride”. Som Kevin siger, så har du i KevPro et super fedt performance board, som er bygget til dig som vil ud og prøve grænser af.
Boardet har lettere tip og tail, da de er tyndere samt 3-dobbelt konkav under enden, hvilket resulterer i masser af greb, samt et board, som er let at manøvrere på. I mellem bindingerne er boardet tykkere for at give ekstra styrke og stivhed, hvor der er allermest stress. Under boardet er en fordybning, som giver dig masser af greb og dermed muligheden for at loade dit pop endnu mere. Under bindingerne er der en konkav, som sørger for at vandet løber hurtigt under boardet hvilket giver dig et super smooth ride.
Boardet er bygget med 2 carbon stringers, som løber hele vejen igennem det for at give det ekstra flex og dermed meget mere pop. Den ekstra rocker i boardet sørger for, at du lander blødt og sikkert selv ved høj fart. Den lette træ-kerne gør boardet til et af de fedeste boards på markedet.


Hvorfor du skal vælge lige præcis Super E fra Reedin?
Kev Pro er til dig som leder efter et performance board, som du kan sejle på uanset vejret. Det er let, stabilt og utrolig smooth uden at gå på kompromis med komfort og performance.

Detaljer:
- Paulownia Wood Core: Let, stærk, responsivt og miljøvenligt
- Double Carbon Sandwich Stringers: Forbedret stivhed og flex respons
- CarbonTorsion Control
- Triax + Biax Fiber Weave
- Progressive Flex
- 3D shape
- Konkav bund med tredobbelt konkav kanaler og kanter for maksimalt grip

Inkluderet:
4x 5cm G10 finner med skruer

Reedins historie
Reedin Kites er ejet og udviklet af to af sportens mest fremtrædende profiler: Prorider Kevin Langeree (der har vundet flere titler og konkurrencer, bla. King of The Air tre år I træk fra 2017 til 2019) og Damien Girardin (tidligere designer for Naish kites og anerkendt som en af de bedste kitedesignere/ingeniører i verden).

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: REEDIN
  • Årgang: 2021
  • Kiteboard: Twintip