Kevlar Wave 95 Fixed SDS 2020

Varenummer SP1-0KW95F
3799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SP1-0KW95F Kevlar Wave 95 Fixed SDS 2020 NAISH
Introduktion
En specifik ”top og the line” bølge paddel, optimeret med maksimal flex for maksimal power overførsel og sikkerhed for at dette sker uden at paddlen gir efter. Selve kombinationen af skaft og blad oer også optimeret til surf ved at gører bladet en smule mindre stift, for øget balance. Envidere er bladdet forstærket og kan holde til nogen stød imod bunden. Maksimal styrke, vægt og maksimal performance.

Detaljer:
- Fixed (skæres efter specifik længde)
- Vægt 497 g
- Bladhoved str. 613 cm2
- Flex: stiv
- ABS beskyttelse på kanter
- Håndtag: antislip
- Skaft tykkelse: SDS (Standard Diameter Shaft)
- Blad cover inkluderet
Brandet
Svært at nævne vandsport uden at Naish ikke kommer ind i billedet på et aller andet tidspunkt. Udover at grundlæggeren Robby Naish er en legende selv, har han også været pioner i alt nyere vandsports aktivitet de seneste 40 år. Lige fra hans pro windsurf dage, til udvikling af Kitesurf scenen over til SUP udviklingen og senest Foil udviklingen. Naish arbejder sammen med de absolutte topatleter inden for de specifikke discipliner inden for udvikling af udstyr. Her kan nævnes bla Kai Lenny og vores danske islæt Casper Steinfath

One Open Sky
One Open Sky hjælper dig hele vejen!
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os på 9712 2965 Herning / 3582 0777 København.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Naish
  • Paddle type: Fast Længde