Keelan Dame Skijakke - True Black

Varenummer 21435101001
1,519.00 DKK 1,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Keelan jakke fra Burton har det klassiske skijakke-design til kvinder. Jakken har et puffy slimefit look, der er populært hos mange kvinder på pisterne. Udover det klassiske er jakken spækket med de nyeste features inklusiv høj vandtæthed og en dejlig varme gennem termo regulerende teknologi og DRYRIDE stof. På de koldeste dage, der normalt vil være udmattende og irriterende holder jakken dig tør og varm.

Detaljer:
- Slim fit
- DRYRIDE tolags-stof
- Low-bulk THERMOLITE
- Thermo lomme

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Dame
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Relaxed fit
  • Vandsøjletryk: 10000mm