Juno Snowboardbinding Dame - Black

Varenummer F.21.BNW.JUF.BK
1,159.00 DKK 1,449.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Juno'en får dig og dit board til at føles som én. Med FLOW’s asymmetriske bundplade i AXIS-serien, PowerBeams og den asymmetrisk UniBack giver bindingen en livlig fornemmelse kombineret med komfort og brugervenlighed af begyndervenlig grad, der i en letvægtsbinding inspirerer dig og andre på bjerget.

Hvorfor du skal vælge lige præcis denne snowboardbinding?
Du skal vælge lige præcis denne binding, hvis du gerne vil have en binding af kvalitet og brugervenlighed. Bindingen er meget komfortabel, alsidig og egner sig derfor super godt til alle begyndere.

Detaljer:
- BASEPLATES: H AND MICRON SERIES
- HIBACKS: UNIBACK
- POWERSTRAP: FUSION EXOFIT
- SPÆNDER: LSRFLOW’s historie
FLOW er i dag en af verdens største producenter af komplette snowboardpakker. Alle bindingerne fra FLOW har Step-in funktion, som gør at du kommer let ind og ud af bindingerne. Vores sortiment fra FLOW inkluderer snowboard, snowboardstøvler, tasker, bindinger og diverse tilbehør. FLOW snowboardbindingen skal opleves i virkeligheden før man tror den!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Flow
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Dame