Junip Tech Crew Black

Varenummer SMT060-A
719.00 kr 899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Med sin to-lags torso er Junip Tech Crew en alsidig, ultralet sweater. Den har Primaloft Eco 100-gram isolering for ekstra varme, en Teflon EcoElite PFC-fri vandafvisende behandling for at holde fugt væk, samt Dry Now-teknologi, der holder dig komfortabel hele dagen. Jakken inkluderer også en lomme med lynlås til at bære småting. Sidst men ikke mindst giver elastiske bånd forneden og ærmerne yderligere beskyttelse mod vinden, så du aldrig bliver kold.

Detaljer:

- 20D Ultralight
- Dry Now teknologi
- 2 lags stof
- Primaloft 100 gram
- Teflon Ecoelite

Picture’s Historie

Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Picture
  • Køn: Herre