Juniors Chunky Beanie - Mystic Sea

Varenummer KS65-G02-23100
89.00 DKK 299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Kjus’ historie
Kjus er et relativt ungt brand, som blev skabt tilbage i år 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena. Lasse Kjus er en tidligere norsk professionel alpin skiløber, som i sin aktive karriere har vundet ikke mindre end 16 OL- og VM-medaljer. Didi Serena er en schweizisk iværksætter som mødte Lasse over et spil golf. Over golfspillet blev de to herre enige om, at markedet manglede golftøj som havde høj bevægelighed og komforten - kort efter var Kjus brandet skabt og der gik ikke lang tid før der også stod skitøj i produktporteføljen. I dag udvikler Kjus stadig skitøj og golftøj, derudover er livsstilstøj ligeledes kommet på dagsordenen.
Kjus bliver skabt af ren lidenskab og trang til at udvikle noget som bare er bedre. Passionen hos Lasse og Didi var en del af deres DNA, sport, bjergene og den evige søgen efter perfektion.
Kjus som tøjmærke forsøger hele tiden at udvikle og udvide nye grænser for hvad der er muligt. Kjus laver noget af verdens mest avanceret skitøj, intelligent golftøj og Premium kollektioner til aktive personer som lever deres liv på farten. Det ses også tydeligt i dette unikke produkt, der uden tvivl ikke kommer til at skuffe dig.
OneOpenSky er med dig hele vejen!
Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2019-20
  • Køn: Junior