Javelin 14'0 X22 Carbon SUP Board 2021

Varenummer SUP2-S25J140C22
17,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Naish Javelin, mine damer og herre.
Ved designet af Javelin var det vigtigt for designteamet at have i mente, at de fleste sejlture sjældent tilbyder helt spejlblanke forhold. Gode boards skal fungere lige så godt ved voldsomme forhold, som i rolige. Med dette i tankerne gik de i gang med Javelin. Den smalle profil gennemtrænger effektivt og hurtigt vandet. Boardets sænkede dæk gør det smallere end nogensinde, samtidig med at den bevarer stabiliteten. Strategisk placerede dræningshuller skaber et selvbalancerende system og fjerner vandet fra fordybningen.

Detaljer:
- MFC Race Fin 24
- Bærehåndtag
- Rillet EVA-pude
- Afløbshuller
- Nødvendig dækform
- Skrålagt skinneformNaish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: Race
  • Board størrelse (interval): 13-14'